Сензор за теч във водопроводната система-1/2".
Сензор за теч във водопроводната система-1/2″Сензор за теч във водопроводната система-1/2"Сензор за теч във водопроводната система-1/2"

Сензор за теч във водопроводната система-1/2″

Статус: Доставка

Уникален номер: Kr-794

Кратко описание

  • Присъединителен размер -3/4.
  • Реагира на много слаб теч.
  • Автоматичен сензор – с рестартиране.
  • Сензорът за течове е за многократна употреба.

Изчерпан

Сензор за теч във водопроводната система-1/2″.

Автоматичният сензор за теч е елегантен уред,който реагира бързо на всеки възникнал теч и защитава Вас и вашият дом. Дори  с редовен преглед и внимателна рутинна поддръжка на системите за филтрация, винаги, може да се получи теч и да предизвика наводнение, което да доведе до много непредвидени разходи.
Монтирането на Автоматичният сензор за течове, ще осигури защита на вашия дом и ще спести  време и пари. Сензорът отчита наличието на теч- подава звуков сигнал и спира захранващата вода.

Комплектът на Сензор за теч във водопроводната система включва:

Магнет вентил- 1/2″, управляван от сензора за  теч – при наличие на теч,сензорът подава звуков сигнал и спира захранването на вода. След свързване на магнет вентила във водопроводната система, го свържете с управлението.

 

Сензорът се монтира на основата, където ще следим за наличието на теч.След монтиране на сензора го свържете с управлението-схемата на свързване е показана на управлението.В случай на навлажнявяне-след отстраняване на проблема,подсушете добре сензора.
Сензорът да не се използва за агресивни течности.

 

Включете управлението в захранването. Reset бутон. При поява на теч,след отстраняването му задръжте за
3 секунди RESET бутон и се уверете, че захранването с вода е възстановено.