Фирма “Френел” ООД е специализирана в областта на обработката на чисти води. Занимаваме се с тази дейност от повече от 16 години и се стремим винаги да сме в крак с най модерните технологии в тази област.

Какво ще намерите в сайта ни

В сайта ни потребителите ще намерят голям избор от продукти и аксесоари свързани изцяло с пречистването на вода за бита и за индустриални нужди. Постарали сме се клиента да може да достигне до желания продукт по лесен и разбираем начин. По този начин може да се запознае с продукта и неговите технически характеристики преди покупката и съответно по лесно да направи правилният избор. Системи, който могат да се използват в домашни условия-механични филтри, филтри с активен въглен, филтри за баня, системи за обратна осмоза, омекотителни инсталации, йонизатори на вода, диспенсери за вода, системи за бактериална обработка и др. Това са всички технологии които ни помагат в грижата за къщата и нашето здраве.

 

Системи, който се използват за промишлеността или пък за по големи обеми на пречистване. Тук може да намерите частично и цялостно решение за проблемите си с водата.

В много случаи хората правят собствен сондаж и се оказва, че химическият и бактериален състав на водата не отговаря на стандартите. Тогава ние можем да помогнем.

Ако ни изпратите анализа на водата, ние ще Ви предложим варианти за цялостно решение и постигане на показателите по Наредба № 9 за питейна вода.