Срокове и цени за доставка

Доставката на налични стоки се извършва в срок от 2 до 4 работни дни.

При покупка на обща стойност над 150,00 лева с включен ДДС разходите за доставката се поемат изцяло от нас.Условието за безплатна доставка не важи за някой от продуктите в категория “Индустриални продукти”,както и за таблетираната сол.Допълнителна информация може да получите в профила на самият продукт.

Продукти, които не са в наличност са маркирани с „ПО ЗАЯВКА”. За всички тези продукти е дефиниран срокът за доставката им на страницата с описанието на продукта. Тези поръчки се изпълняват в срок от 2 до 5 седмици. За точният срок на доставка на стоки, които не са в наличност, ще бъдете уведомени на посочения телефон или и-мейл за контакти.

При поръчка на стоки, които са маркирани с „ПО ЗАЯВКА” може да ви бъде изискано авансово плащане в размер на 50% от стойността им, платимо по банков път. За целта ще получите документ “Проформа Фактура”.

За стоките, които са маркирани с „ПО ЗАЯВКА” и е указано съобщение „ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА” можете да поискате дата на доставката им по електронна поща или като ни позвъните.

Заявки можете да направите чрез електронния магазин, по телефона или електронната поща.

Доставка на продуктите

Стоките се доставят от куриерска фирма на посочения от Вас адрес за доставка на територията на Република България. Използваната куриерска фирма  е “Рапидо”.

При поръчки, в които транспортните разходи се заплащат от клиента (за стойност до 149,99 лева с ДДС) можете да изберете сами превозвача (спедитора) като ни информирате за това в полето за съобщения при поръчка.

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.

При попълване на данни за фирма в поръчката ще Ви бъде издадена данъчна фактура  и гаранционна карта(изключение за гаранционна карта правят филтърните елементи и консумативите) . Ако имате необходимост от други документи, моля, посочете това в полето за допълнителна информация.