Проверка на пратката преди заплащане

При получаване, може да отворите опаковката на пратката и да се уверите, че получавате това, което сте поръчали и е в перфектно състояние. Услугата ” Проверка на пратката преди заплащане ” се отнася както за физически лица така и за фирми, които са закупили продукти на www.frenel.net.

Тази услуга предлага само проверка на цялостта на продукта и дали е пристигнал в перфектно състояние (без признаци на удар, драскотини или друг вид външни нередности), не е възможна проверката на техническото състояние на продукта( да се включва / тества и др. ) .

” Проверка на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от “Френел” ЕООД.
Ако след отварянето на пратката забележите, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или други външни проблеми,трябва да вземете протокол от спедитора за това и след това може да откажете поръчката. Ако сте избрали плащане с наложен платеж ( в брой на куриера), не заплащате поръчката си, а ако сте платили, чрез друг от методите позволяващ плащане онлайн ще ви възстановим съотвената сума.