14 дни право на връщане

Във frenel.net можете не само да купувате лесно, но и да връщате лесно продукти без излишни грижи. Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да го върнете в срок от 14 работни  дни от деня, в който е бил доставен от куриер. Можете да върнете продуктите като попълните Формуляр за отказ от закупена стока.

Как можете да върнете продукт?
Процедура за връщане на продукт:
1.    Попълвате Формуляр за отказ от закупена стока, уверете се, че продуктът, който желаете да върнете отговаря на условията за връщане по-долу;
2.    Изберете една от опциите за връщане: замяна с различен продукт или възстановяване на заплатената сума;
3.    След като вашата молба за връщане бъде одобрена, трябва да ни изпратите продукта по куриер или да го донесете лично в склада на фирмата.

Ако е избрана опцията връщане на платената сума за покупката и продукта, който сте върнали отговаря на условията за връщане, ще ви възстановим сумата на посочените от вас данни във  Формуляр за отказ от закупена стока. Сумата ще ви бъде възстановена най-късно до 14 календарни дни

При връщане на продукт, транспортът е за сметка на потребителя.

На какви условия трябва да отговаря продукта?
Общи условия за връщане:
Продуктите, закупени от frenel.net могат да бъдат върнати в срок от 14 работни дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо или юридическо лице. За да е валиден Формуляр за отказ от закупена стока, той трябва да ни бъде изпратен до 14 работни дни от датата на доставка на продукта.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от клиента, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция и всички документи с които е доставен продукта.
В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.
В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Изтеглете формулярът от тук: