Комплект филтри за диспенсър Office White Star -75

Комплект филтри за диспенсър Office White Star -75

Статус: В наличност

Уникален номер:

Кратко описание

Комплект филтри за диспенсър  Office White Star -75

Количество

48.90 лв.

Комплект филтри за диспенсър  Office White Star -75

1.Линеен механичен филтър-PP-5мк.
Ин-лайн механичен филтър, изработен от полипропилен.Задържа пясък, ръжда,тиня, механични примеси.
2.Линеен филтър активен въглен-AC.
Ин-лайн филтърът AC е с пълнеж от гранулиран кокосов активен въглен, които отнема хлора, органиката придаващи неприятен вкус и мирис на водата.Предпазва мембраната за обратна осмоза от вредното действие на хлора.
3.Линеен механичен филтър-PP-1мк.
Механичен филтър 1 мк – ефективно задържа фините механичните примеси във водата и удължава живота на мембраната. Това е така нареченият RO Gard филтър. При смяна на филтриращите елементи, при промиването, преди пускане на системата, филтърът активен въглен отделя частици, които ако няма механичен филтър след него, ще попаднат в мембраната и ще скъсят живота и.
Филтрите са комплект с 6 бр.ъглови бързи връзки – резба 1/4 – шлаух -6/4, 6бр. клипса и 3м шлаух.

4.Линеен постфилтър-PF-AC.
Пост филтърът е с пълнеж от висококачествен гранулиран кокосов активен въглен, отстранява летливите субстанции и придава приятен вкус на водата.

5.AIPRO- Последната степен – механичен филтър 1 мк, който предпазва системата, от отлагания, които могат да предизвикат неприятен вкус на водата. Причината е в това, че при смяна на филтриращите елементи – ако пост -филтъра активен въглен не се промие преди да се подаде обработената вода към резервоарите на диспеснъра, той отделя малки частици от активният въглен, които се отлагат в шлаухите и резервоарите. Това води до неприятен вкус на водата.

.