Линеен филтър за магнитно структуриране на водата.

Линеен филтър за магнитно структуриране на водата.

Статус: В наличност

Уникален номер: Kr-158

Кратко описание

Максимално работно налягане -6 Bar
Работна температура -2-45°С
Прис. р-р -1/4″ – вътрешна резба
Размери Н*Ф- 137*61мм
Живот на филтъра -5000л (12 месеца)

Количество

15.10 лв. 12.84 лв.

Линеен филтър за магнитно структуриране на водата.

Водата  обработена от магнитно поле и  има по-фина  равномерна структура, което значително увеличава нейната биологична активност, разтворимост и течливост. Класическо доказателство за ефективността на магнитно обработената вода е ускоряването растежа на растенията. Експерименти показват, че поглъщането на магнитно структурираната вода увеличава пропускливостта на биологични мембрани на тъканните клетки, намалява количеството на холестерола в кръвта и черния дроб, регулира кръвното налягане, увеличава метаболизма, стимулира освобождаването на малки камъни в бъбреците. Спомага за регенерирането на клетките , регулира кръвното налягане и увеличава общия тонус на тялото.
Магнитно структурираната вода, спомага за бързото спиране на кървенето и ускорява заздравяването на рани, подобрява метаболитните процеси в организма. Редовната консумация на магнитно структурирана вода като ускорява отстраняването на токсините от тялото.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

  • В системите за обратна осмоза.
  • Във филтриращите системи монтирани под мивката, като допълнителна обработка на водата.След монтиране на филтъра, източете 15 л вода, преди да консумирате.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 

 

ТИП Алкализиращ филтър – Kr
Прис. р-р 1/4″
Размери (Височина * диаметър) 255*50мм
Производителност 2,8л/мин
Живот на филтъра 3600 л
Максимално работно налягане 6Bar
Максимална работна температура 40°С
Тегло 0,450кг