Автоматична инсталация с активен въглен -NEW MOON

Автоматична инсталация с активен въглен -NEW MOON

Статус: В наличност

Уникален номер: CA-1564

Кратко описание

Кратко описание:
Производителност -0.8-1.2 м³/час
Работно налягане -1.4-8.6 Bar
Макс.работна температура -38°С

Количество

1,209.60 лв.

Автоматична инсталация с активен въглен -NEW MOON

Автоматичната инсталациятс активен въглен NEW MOON е с  красив и модерен дизайн, с вграден бай-пас, който позволява сервизиране на инсталацията при необходимост по всяко време. С ключът,който е в комплекта – прехвърлете системата на бай-пас и ще имате вода, без да е необходимо да изграждате отделен бай-пас при монтиране на системата. Свалете двете скоби и отделете инсталацията за сервизиране.

 

Автоматичната инсталация с активен въглен е с управление по време.Периодът между две промивки е в зависимост от качествата на входящата вода.
При програмирането се задават следните параметри:

  • Текущ час.
  • Дни между обратната промивка.
  • Час на обратната промивка.
  • Време за обратна промивка / Backwash/.
  • Време за бърза промивка /Fast Rinse/.
    Филтърът активен въглен отнема до 99% от хлора във водата.Премахва неприятният вкус и мирис, който се получава от органичните замърсители, отлаганията по тръбите и бактериалната обработка с натриев хипохлорит.

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ИНСТАЛАЦИЯ С АКТИВЕН ВЪГЛЕН?

Хлорът реагира с всички органични вещества, но особено с чувствителните биохимикали от типа на ненаситените масла,холестерола и витамините. Тази реакция се случва, когато храната е измита или приготвена, когато хлябът е готов, когато търговските фруктови сокове или млякото от соя се приготвят с такава вода, и същото това се случва във вашето тяло, ако пиете хлорирана вода.Всички или болшинството хлорни органични съединения, които са тествани показват, че са вредни за здравето.Факт е също, че нашият черен дроб не е пригоден да неутрализира хлорните химикали. Разглеждането на всички тези факти заедно, води до неизбежното заключение, че хлорираната вода уврежда нашето тяло,макар и неизвестно до каква степен.

 

 

 

 

Заявка

Имена*

Email*

Телефон*

Относно

Съобщение (МОЛЯ НАПИШЕТЕ КОДА НА ПРОДУКТА КОЙТО ИСКАТЕ ДА ЗАЯВИТЕ!)

Отговорете на въпроса *