ВОДОРОДНА ВОДА-–„HYDROGEN WATER“-UP-STANDING

ВОДОРОДНА ВОДА-–„HYDROGEN WATER“-UP-STANDING

Статус: Доставка

Уникален номер:

Кратко описание

ORP–400-600 mV
Работна температура-10-50ºС.
Живот на електрода -20000л
Размери-H*W*D -390*150*410мм.

Изчерпан

ВОДОРОДНА ВОДА-–„HYDROGEN WATER“-UP-STANDING

Най-важните неща за водородната вода ги отбелязахме в категорията.

По тази причина сега ще разделим нещата в зависимост от Вашите изисквания за монтаж- този модел е за монтаж на плота до Вас. Параметрите и на двата уреда, разбира се са идентични. Зависи от Вашите предпочитания.

Днес няма да се налага да ходите на далечни места, за да се насладите на вода с по-висока концентрация на водород. Инсталирайки системата „HYDROGEN WATER“, и можете да получите водородна вода у дома, по всяко време!

Какво друго трябва да знаем, за да предвидим необходимата предподготовка,за добрата рабона на системата.

1.      При проводимост на входящата вода до 200ррм – трябва да имаме филтрираща система която да включва механични филтри и филтър активен въглен.

2.      При проводимост на входящата вода над 200ррм – е необходимо за се  монтира система за обратна осмоза преди инсталацията ––„HYDROGEN WATER

ВАЖНО: инсталацията произвежда водородна вода в продължение на 120 секунди- след този период – произвежданата вода е с нормални параметри.

Как да постъпим?

Спрете консумацията  на вода за няколко секунди и отново включете.

Много е важно при дълго отсъствие или на три месеца, да източите останалата електралитна вода. Но това се извършва за секунди и  ще го видите в инструкцията.

Модел LSH-301-Hydrogen water generator
1. Живот на електрода 20000л
2. Хидрофобна концентрация 1000ррв
3. ORP(-) value -400-600mV
4. рН Същото като входящото.
5. Работна температура 10-50оС
6. Качества на входящата вода 1.      При проводимост на входящата вода до 200ррм – трябва да имаме филтрираща система която да включва механични филтри и филтър активен въглен.2.      При проводимост на входящата вода над 200ррм – е необходимо за се  монтира система за обратна осмоза преди инсталацията ––„HYDROGEN WATER