Дезинфектант спрей-Virol-Oxy-1%-50ml

Дезинфектант спрей-Virol-Oxy-1%-50ml

Статус: В наличност

Уникален номер:

Кратко описание

Срок на годност  на готов разтвор10 дни от датата на приготвяне на разтвора. По тази причина готовият 1% разтвор е в малки разфасовки.Удобен за носене в чантата, за да даде възможност да дезинфекцирате ръцете или друго приложение. (1%) разтвор.

Количество

2.16 лв.

Дезинфектант спрей-Virol-Oxy-1%-50ml

Дезинфектантът Virol-Oxy® е най-сигурният дезинфекциращ препарат.Лесен за използване с широк спектър на действие и много приложения. Екологично чист.

Дезинфектантът Virol-Oxy® е с доказана висока ефективност срещу бактерии и вируси, спори и гъбички с широко спектърно приложение.Дезинфектантът Virol-Oxy® не представлява сериозен или дългосрочен риск за здравето на персонала, като премахва необходимостта от скъпо оборудване за вентилация и мониторинг на здравето.

Дезинфектантът Virol-Oxy® представлява балансирана и стабилизирана смес от съединения на водороден пероксид и кристален титаниев диоксид (Titansorb P), повърхностно активно вещество,с изключително ниво на безопасност.

Начин на приложение:

Дезинфектантът Virol-Oxy® -готов разтвор 1% се използва  като спрей, почистване с домакинска кърпа или гъба.
Напръскайте повърхността която искате да дезинфекцирате с  разтвор на Virol-Oxy®, оставете  минимум 10 минути и избършете с хартиена кърпа.
Напръскайте повърхността с Virol-Oxy® или минете с кърпа напоена с Virol-Oxy® – например врати, прозорци, ключове, работни пейки, градински пейки, колички, под, мивки ,бани, кухненски уреди и инструменти, легла, чаршафи и др.
Разтворът Virol-Oxy® може да се изхвърли във всяка канализация, без проблем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Срок на годност:Срок на годност на готов разтвор – 10 дни от датата на приготвяне на разтвора. По тази причина готовият 1% разтвор е в малки разфасовки.Удобен за носене в чантата, за да даде възможност да дезинфекцирате ръцете или друго приложение. (1%) разтвор.

  • Не дразни очите
  • Не дразни кожата
  • Нетоксичен