Резервни освшис за система за ултрафилтрация и детоксикация - Safety Detox

Система за ултрафилтрация и детоксикация – Safety Detox

Статус: Доставка

Уникален номер: SB-624

Кратко описание

Производителност – 1л/мин.
Работно налягане- 6Bar
Работна температура -40°С
Размери – L*B*H -385*190*170мм

Изчерпан

Система за ултрафилтрация и детоксикация – Safety Detox

Система за ултрафилтрация и детоксикация – Safety Detox е компактна, лесна за обслужване и отговаря на изискванията на всички, които са противници на осмозната вода.

Какво ще получим от системата?

1.Ще отнеме хлора, неприятният вкус и мирис, пестициди, хербициди с филтъра астивен въглен AICRO.
2.Ще премахне механичните примеси и ще предпази мембраната за ултрафилтрация с механичният филтър AIPRO.
3.Капилярната мембрана за ултрафилтрация-TLCHF-2T-благодарение на уникалната си структура, сгъстяваща се от вън на  вътре, задържа примеси с едрина до – 0,02мк. Благодарение на това мембраната за ултрафилтрация задържа механични примеси, бактерий, и част от вирусите, но пропуска полезните минерали. За разлика от мембраните за обратна осмоза не отделя полезните минерали от водата,не изхвърля отпадна вода на канал,което довежда до много по голямата пройзводителност на капилярната мембрана.


4.ЛИНЕЕН ФИЛТЪР ЗЕОЛИТ -AIZEO
Клиноптилолитът е най-мощното детоксикиращо средство помагащо на организма да се защити от свободните радикали. Изхвърля от организма канцерогенните вещества , които се образуват при консумация на консервирани и пържени храни. Клиноптилолитът притежава абсорбиращи свойства спрямо тежките метали живак, кадмий, олово, цинк, хром. Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулният тонус. Нормализира киселинно-алкалният баланс. Клиноптилолитът не засилва директно имунната система, но позволява тя да функционира оптимално чрез премахване на токсини, вируси, бактерии и гъбички, които могат да потиснат имунната функция. Подпомага отстраняването на свободните радикали от организма. Нормализира минералния обмен в организма. Няма противопоказания, възрастови ограничения, нито странични явления.

Комплектът съдържа:

  • Батерия.
  • Тройник за захранване на системата.
  • Кран за спиране на захранването на системата, за смяна на филтърните елементи.
  • Ключ за лесно отвиване на бързите връзки.
  • Шлаух 1.5м червен за захранването на системата.
  • Шлаух 1.5м син за захранване на батерията.

ФИЛТЪРНИ ЕЛЕМЕНТИ